Heropening na COVID-19

_V3A2713

HEROPENING VANAF 4 MEI VOOR PROFESSIONELE KLANTEN EN 11 MEI VOOR PARTICULIERE KLANTEN

HEROPENING VANAF 4 MEI VOOR PROFESSIONELE KLANTEN EN 11 MEI VOOR PARTICULIERE KLANTEN

Na een onzekere periode kunnen wij onze vestiging heropenen! We streven er dan ook naar om dit te doen met de nodige maatregelen om de veiligheid van onze klanten en werknemers te garanderen.

We vragen u dan ook om zoveel mogelijk afspraken online te maken via : http://bit.ly/2Rq0yS7

Onze maatregelen: Wij zullen gebruik maken van handgels, desinfecterende sprays, FOD goedgekeurde mondmaskers en de nodige social distancing. Wij vragen u dan ook om u zo goed mogelijk aan onze maatregelen te houden : 1. Wacht met de nodige afstand van 1,5M voor de balie 2. Ontsmet uw handen en uw sleutel van uw wagen (Gelieve geen sleutelbos achter te laten) en leg deze in het voorziene bakje 3. Wij zullen uw wagen ontsmetten op de gevoelige zones 4. Wij vragen u zo min mogelijk gebruik te maken van onze wachtruimtes, indien dit niet anders kan. Gelieve de social distancing te respecteren zoals voorzien. 5. Wij vragen u onmiddellijk met bancontact te betalen!

U kan steeds onze online showroom raadplegen via https://bit.ly/2KhJF7A U kan ook een online afspraak inplannen via video, zo leert u alvast uw droomwagen kennen!

Wij hopen alvast op uw begrip en kijken er naar uit om u terug van dienst te kunnen zijn!

Indien u vragen heeft kan u ons steeds bereiken via e-mail - telefoon - Facebook Messenger

Samen kunnen we dit bestrijden! 

Het Waasland Automotive Team